NK Website Banner

NK Website Banner

Tennis

De sportaccommodatie van HKV/Ons Eibernest biedt alle faciliteiten voor tennis. Het kunstgrasveld heeft belijning voor vier tennisbanen en de netten staan naast het tennisveld opgesteld om eenvoudig te worden geinstalleerd voor gebruik. De netten dienen voor en na gebruik weer naast het tennisveld opgesteld te worden, tenzij het tennisveld direct aansluitend opnieuw gereserveerd is voor tennis activiteiten. De tennisnetten kunnen met behulp van speciale onderzetwieltjes verplaatst worden en mogen beslist niet niet over het kunstgrasveld gesleept worden! De banen mogen alleen betreden worden met voor kunstgras geschikt schoeisel. Straatschoenen of sportschoenen met metalen noppen zijn niet toegestaan.

 

Lidmaatschap
Alleen als je in het bezit bent van een actuele tennis jaarkaart mag je gebruik maken van de tennisaccommodatie. Wanneer je met een jaarkaart kunt tennissen is te vinden op de pagina: vrij tennisssen.

 

Contributie

De maandelijkse kosten voor een abonnement  vindt je op de contributie-pagina.  Ooievaarspashouders komen in aanmerking voor korting op de contributie. Betaling geschiedt door middel van automatische incasso. Een pasfoto voor de jaarkaart inclusief een kopie van ID-kaart dient tijdig verstuurd te worden naar:  HKV/Ons Eibernest tennis, Steenwijklaan 16, 2541 RL Den Haag.

 

Incidentele baanhuur

Je kunt de tennisbaan ook incidenteel huren voor € 8,00 per baan per uur. Dit is mogelijk zonder jaarkaart en op dezelfde tijden als de tijden waar de banen beschikbaar zijn voor abonnementhouders. Een tennisbaan reserveren doe je door contact op te nemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.