dinsdag, 14 februari 2017 14:12

Geschreven door kleding commissie

Kledingpakket klein

Bruikleen voor 3 jaar

De kleding is in bruikleen voor 3 jaar. Na die drie jaar mag je de huidige kleding houden. En er zal dan weer een heel nieuw pakket zijn.

Het kledingpakket bestaat uit :

• Sokken
  • Broekje / Rokje
  • Inschietshirt
  • Wedstrijdshirt
  • Trainingspak

Iedereen krijgt bij de start een compleet pakket in bruikleen en maandelijks kost dit €4,- per persoon. Over drie jaar is dat €144,-
Na de 3 jaar mag je het kleding pakket houden en zal er een geheel nieuw pakket zijn. Als je binnen de 3 jaar bedankt als spelend lid moet je de kleding in goede staat inleveren of je kan tegen betaling van resterende periode de kleding in 1 x afbetalen en dan mag je de kleding houden.

Te klein
Als er spelers zijn die binnen de 3 jaar uit de kleding zijn gegroeid dan kunnen deze spelers hun kleding ruilen. Dit ruilen geldt alleen voor het inschietshirt, wedstrijdshirt en trainingspak. Om hygiënische redenen kunnen de sokken en het broekje/rokje niet geruild worden. Sokken & broekje/rokje kunnen dan tegen lage prijzen gekocht worden.

Kwijt of kapot
Indien een speler kleding kwijt raakt of door slordig om te gaan met de spullen kleding kapot maakt, dan zal de speler nieuwe kleding moeten kopen (bij het ruilen zal dit goed beoordeeld worden door de kleding commissie).

Nieuwe leden
Nieuwe leden die gedurende de 3 jaar cyclus instappen moeten de sokken, broekje/rokje in 1 keer kopen en zullen de andere kledingstukken in bruikleen krijgen tegen het afgesproken tarief.

De volgende kosten zullen via automatische incasso worden geincasseerd:
Per maand €4,- of per jaar vooraf betalen €44,- (1 maand korting!)

Namens het kleding team:
Sandy van Etten, Claudia Ravensbergen & Arvind Ramchandani