U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

BinKix Kerst

%PM, %29 %711 %2018 %17:%okt

Houd 31 oktober uw mailbox in de gaten!

Geschreven door Redactie

Op 31 oktober is het zover, dan moet de eerste editie van het Club Magazine in uw mailbox terecht komen.

Op dit moment heeft een flink aantal mensen al een bijdrage geleverd. We wachten nog op bijdragen van een paar mensen. Daarna gaan we aan de slag om het geheel tot een lekker leesbaar geheel te maken. We hopen als redactie uiteraard dat het Magazine van voor tot achter gelezen zal worden. Wilt u na het lezen van het Magazine reageren, of suggesties hebben over onderwerpen waar u graag iets over wil weten, aarzel dan niet en geef dit aan bij de redactie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We zullen proberen deze onderwerpen in de volgende editie op te nemen.

Controleert u ook even of uw juiste email adres bij ons nog bekend is. Dit kan u doen in de KNKV app of door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De volgende editie staat gepland op 14 november. In deze digitale tijd is het heel goed mogelijk om samen een goed Club Magazine te maken, waarin gebeurtenissen in de vereniging en het korfbal als geheel de inhoud gaan bepalen.

De redactie van het Club Magazine.