U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

%PM, %27 %683 %2018 %17:%okt

De HKD komt er aan!

Geschreven door Ingrid & Roy

De Haagse Korfbaldagen komen er weer aan en dat betekend weer een groot vet evenement met mooie wedstrijden en het beste korfbalfeest dat er bestaat.
De Haagse korfbaldagen wordt georganiseerd door stichting The Hague Korfball Masters en wij hebben weer de eer dat de finale bij ons wordt gespeeld en daarom gaan wij er met ze allen onze uiterste best doen om het ook dit jaar weer goed te laten slagen.

Tijdens de HKD hebben we de hulp van alle leden nodig en daarom hebben we bijna alle leden ingedeeld voor een rol. Het kan zijn dat je achter de bar staat, in de keuken, helpt met het logistieke gedeelte voor de bar, helpt in de zaal, achter de jurytafel, muntverkoop, garderobe en ga zo maar door. Fijn dat we ook dit jaar op iedereen kunnen rekenen en we bedanken je nu alvast voor je hulp.
Zoals altijd zijn wij vriendelijk en behulpzaam voor elkaar en onze gasten, komen we niet in de zaal komen als we zelf niet hoeven te spelen, ook niet langs het veld bij de baskets en touwen en zullen het goede voorbeeld geven.

Op zaterdag 10 november kan er vanaf 19:00 alleen nog met consumptiemunten betaald worden aan de bar. Deze munten zijn vanaf 19:00 te koop in de grote kantine. Wij vragen iedereen de munten met contant geld aan te schaffen. De munten zullen ook dit jaar weer € 2,00 per stuk zijn.
Personen tussen de 18 en 26 jaar dienen een 18+ te dragen. Deze zijn te verkrijgen bij de security.

Om 01:00 is het feest afgelopen en zal de security vragen alle aanwezige bezoekers de accommodatie te verlaten.
Je hoeft niet langer te blijven, schoonmaken doen we namelijk de volgende dag.

Het is voor ons altijd een hele klus om een goede planning te maken en de juiste personen op de juiste plek te krijgen. We doen uiteraard ons uiterste best maar het kan voorkomen dat het ergens met de planning toch niet gaat zoals wij gedacht hadden.
Wij hopen daarom ook dit jaar weer dat iedereen extra behulpzaam zal zijn op plekken waar nodig, eventueel wat langer blijft en mee denkt met oplossingen.

We kijken uit naar een succesvolle week, let's party! Wij Zijn de Eibers!
Ingrid en Roy