NK Website Banner

%PM, %28 %866 %2017 %21:%sept

Lekker actief in de herfstvakantie

Geschreven door

De zaalperiode nadert, vanaf de herfstvakantie gaan we naar binnen ! 

De JC heeft in de herfstvakantie 2 leuke activiteiten in de planning staan. Niet op vakantie gaan dus en de dinsdag- en donderdagavond reserveren voor Eibernest !

* Dinsdag 17 oktober zal er een looptechniek-clinic gegeven worden door KBC Haaglanden. KBC Haaglanden verzorgt vanaf dit seizoen ondersteuning bij HKV/Ons Eibernest op het gebied van oa. fysiotherapie, blessurepreventie, verzorging, looptraining en core stability. Zij willen ook klaar staan voor onze jeugd en starten met deze leuke en leerzame clinic, gegeven door Marc Blokland en Ruben 't Hart, gesponsord door KBC zelf ! De nadruk zal liggen op looptechniek in de zaal. Niet missen dus !

17.45 -18.45 uur : F1, E1 en D1 en 18.45 - 19.45 uur : B1, B2, B3, C1 en C2

* Donderdag 19 oktober gaan we met z'n allen gezellig bowlen in Ockenburg ! Van 19 tot 20 uur zijn de bowlingbanen gereserveerd voor alle jeugdploegen en trainers. Dit uitje wordt aangeboden door de jeugdcommissie. Alleen consumpties zijn voor eigen kosten. Geef je de komende week op bij de trainers zodat we de reservering definitief kunnen maken !

Na de herfstvakantie zal er in de zaal getraind gaan worden op maandag, dinsdag en donderdag. De indeling volgt zo snel mogelijk.

In de weekenden van 28 oktober en 4 november zijn er voor alle ploegen oefenwedstrijden. Ook die tijden volgen zo snel mogelijk.

Gelezen 794 keer