woensdag, 27 september 2017 22:41

Kampioenswedstrijden !

Geschreven door

Supporters van HKV/Ons Eibernest opgelet !! Komende zaterdag kunnen we mogelijk al ploegen als kampioen huldigen !!

HKV/Ons Eibernest B2 start als eerste om 10.30 uur bij Die Haghe. Een spannende wedstrijd, want Die Haghe staat maar 2 punten achter op onze B2 en zal er alles aan doen om voor de 1e plek te strijden ! Bij winst van de Eibers is de 1e plek zeker en kan er feest gevierd worden !

Daarna is het de beurt aan HKV/Ons Eibernest D1, deze ploeg speelt thuis om 12 uur. Naast aanmoedigen is het ook gewoon genieten om naar deze ploeg te kijken. Plezier en teamwerk staan bovenaan, echt top ! De tegenstander is de nummer 2 in de poule, DES. Lekker blijven korfballen net als in andere wedstrijden, dan pakken wij alvast de kampioenstune erbij......

Kampioenskansen zijn er ook voor HKV/Ons Eibernest B3 (speelt uit bij KZ Danaiden) en C2 (speelt thuis om 14.15 uur), zet hem op Eibers, dan vieren we misschien volgend weekend een feestje voor jullie !