NK Website Banner

U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

NK Website Banner

BinKix Kerst

KombiFit activiteiten 55+

Logo KombiFit 2011 gg 

De vereniging biedt naast haar hoofdactiviteit korfbal ook andere sport- en beweeg activiteiten aan. Hiermee kunnen ook mensen zonder een korfbalachtergrond zich gaan thuis voelen op "het nest" en als lid van de Eibers aan diverse sportactiviteiten gaan deelnemen die gehouden worden op speciaal gereserveerde dagen en tijden. Zowel seniorensporters, oudere leden, oud-leden en ouders van jeugdleden als buurtbewoners worden hiertoe benaderd waarbij de sportmogelijkheden in zowel de sporthal, kunstgrasveld als beachcourt gecombineerd kunnen worden door gebruikt te maken van daartoe beschikbaar sport- en spelmateriaal: een leven lang sporten bij de Eibers. Naast de vrijwilligers stuurt de vereniging een Jeugdsport Coördinator en een Buurtsportcoach aan welke voor diverse doelgroepen ingezet kunnen worden waartoe zij speciaal zijn opgeleid (o.a. GALM en Beweeg kuur Coach). KombiFit leden vallen onder de gelijknamige contributie vorm. Tevens werkt HKV/Ons Eibernest samen met de Buurtsportcoach Moerwijk/Morgenstond (Maarten Boot) welke inactieve volwassenen middels een speciaal beweegaanbod een gezondere leefstijl met hen gaat realiseren. Ook wordt er samengewerkt met de Buurtsportcoach Moerwijk/Morgenstond rond het project  "Bewegen Werkt" , een programma voor volwassenen welke momenteel niet werkzaam zijn, verbonden zijn aan bepaalde zorgverzekeraars en welke in staat gesteld worden om actief te worden en uitleg krijgen hoe een gezonde leefstijl te kunnen  realiseren en vooral hoe zelfstandig voort te kunnen zetten.  pagina01 383 x 600 191 x 300 

Heeldengaahsportlogo

 

KombiFit lessen met begeleiding worden op vier vaste tijden/dagen aangeboden te weten:

 

  •   dinsdagochtend (10.00 - 11.30 uur)Dynamic tennis en Gym op muziek in de sportzaal
  •   dinsdagavond (18.30 - 19.30 uur) **Dynamic tennis / badminton in de sporthal
  •   woensdagavond (18.00 - 19.00 uur)* Tennis op het kunstgrasveld
  •   woensdagavond (19.00 - 20.00 uur)*Tennis op het kunstgrasveld
  •   vrijdagochtend (10.00 - 11.00 uur)*Tennis op het kunstgrasveld
  •   vrijdagochtend (10.30 - 12.30 uur)Gym (1 uur) gevolgd door (1 uur) dans in de sporthal
  •   vrijdagochtend (10.30 - 12.30 uur)Badminton en tafeltennis in de sporthal
  •   vrijdagochtend (11.00 - 12.00 uur)*Tennis op het kunstgrasveld
  • zaterdagochtend (09.30 - 10.30 uur) **Divers sportanbod op het kunstgrasveld
  •   zondagochtend (09.30 - 10.30 uur)***Divers sportaanbod in de sporthal

 Activiteiten vinden gehele jaar plaats, behalve  *= gehele jaar exlusief zomervakantie / ** = voorjaar + zomerperiode / *** = herfst + winterperiode

Het KombiFit Bulletin informeert u altijd over eventuele wijzigingen i.v.m. vakanties, onderhoud accommodatie of evenementen. KombiFit leden mogen aan één of meerdere van bovenstaande sessies deelnemen en kunnen derhalve vaker per week actief bezig zijn. Ook mogen KombiFit leden hun voorkeuren voor sport en spelvormen uitspreken, om samen met de begeleiding een planning te maken. Iedereen kan en mag meedoen. Op geen enkele loctie in Den Haag is het aanbod voor senioren zo uitgebreid als op de Steenwijklaan. Gewoon meedoen!

 De contributie bedraagt €16,75 per maand (prijspeil 1 juli 2017). Houders van een geldige Ooievaarspas komen in aanmerking voor 50% korting op het lidmaatschap. Het programma KombiFit sluit naatloos aan op het programma Sportief Gezond voor volwassen en senioren

 Ook is er voor zowel KombiFit een speciale strippenkaart beschikbaar. Deze strippenkaart kost 32,50  voor 10 strippen.. Houders van een geldige Ooievaarspas komen in aanmerking voor 50% korting. Hiermee maakt HKV/Ons Eibernest het voor iedereen mogelijk om de leefstijl door bewegen en sporten binnen een unieke sportaccommodatie, positief te beinvloeden: "een leven lang sporten bij de Eibers" binnen het sportieve Buurthuis van de Toekomst!

De onderstaande sport en spelvormen kunnen worden geboden indien gewenst door de deelnemers en vooraf afgestemd met de begeleider:

 

  Sporthal Kunstgrasveld Beach Court  extern
Algehele balsporten x x x  
Badminton x      
Bowls   x    
Dansen x      
Fit Hockey x x    
Gymnastiek x      
Korfbal x x x  
Wandelen / Nordic Walking       x
Dynamictennis  x      
Dynamic-tennis x x x  
Speedminton x x x  
Sportiefwandelen (GPS)       x
Tafeltennis x      
Tennis   x    
Trimmen x x x  
Volleybal x   x  

 Deelname aan de sport/beweeg activititen is voor uw eigen risico. Als u chronisch medische klachten heeft is het verstandig dit aan de begeleider voorafgaande de activiteit mede te delen !

Voor eventuele vragen/suggesties of aanmelden kunt u contact opnemen met  het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-15580216.

Hier vindt u het inschrijfformulier voor KombiFit

Promotiefimpje  Beweeg naar Elkaar opgenomen bij HKV/Ons Eibernest

Het tafelgesprek rond seniorensport georganiseerd door RTV Discus vindt u hierEen levenlang sporten doek 499 x 198


Sportief BvdT 2016 v2 487 x 280

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten