KNIP Betaal systeem

HKV/Ons Eibernest heeft afscheid genomen van de klepvuller en heeft nu een nieuw systeem: KNIP

Met KNIP betaal je nu net zo makkelijk als met de klepvuller. Iedereen kan gebruik maken van een KNIP rekening, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden bij de kantine commissie van HKV/Ons Eibernest.
Met het KNIP systeem kan je op 2 manieren betalen, via de app op je mobiel of via een clubkaart. Je clubkaart en je KNIP app staan gekoppeld aan je KNIP rekening.

De clubkaart kost éénmalig €2,50 (bij aanschaf of verlies)
*HKV/Ons Eibernest leden krijgen de eerste keer de pas gratis, daarna bij vervanging of verlies € 2,50
*HKV/Ons Eibernest leden krijgen 10% korting bij het afrekenen.

Geen HKV/Ons Eibernestlid maar u wilt wel gebruik maken van de kortingen? Wordt dan donateur.
Dan ontvangt u de clubkaart gratis en krijgt u 10% korting op uw bestelling.
Een donateur betaald €25,- per seizoen.

Nog in het bezit van een klepvuller?
Wanneer je nog in het bezit bent van een klepvuller kan je hier niet meer mee betalen. Je kan je klepvuller tegoed wel overzetten naar de KNIP rekening.
Wanneer je je tegoed overzet naar een KNIP rekening van een HKV/Ons Eibernest lid wordt er 10% minder overgeschreven. Bij het aanschaffen van de klepvuller heeft u namelijk al korting ontvangen. U kreeg een hoger tegoed dan dat u betaald heeft. Het is daarom niet mogelijk om met dat tegoed producten aan te schaffen met nog eens 10% korting.

Wanneer je je tegoed overzet naar een KNIP rekening zonder leden korting wordt het volledige tegoed bedrag overgeschreven.

U kunt uw klepvuller opverzetten op:

Maandag 11 september 19:30 – 21:00
Dinsdag 12 september 18:30 – 21:00